Poštovane koleginice i kolege,

 

Čast mi je i zadovoljstvo da Vas ispred Asocijacije za preventivnu pedijatriju Crne Gore, kao i organizacionog odbora pozovemo da uzmete učešće na
Trećem kongresu preventivne pedijatrije Crne Gore sa međunarodnim učešćem, koji će se održati u Bečićima, Budva, Crna Gora, od 26.05- 28.05.2023. godine u Hotelu ‘Splendid’.

 

Treći kongres preventivne pedijatrije Crne Gore sa međunarodnim učešćem pod nazivom ‘NOVA REALNOST PREVENTIVNE PEDIJATRIJE’ će se održati pod pokroviteljstvom Medicinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore. Kongres je akreditovan od strane Ljekarske komore Crne Gore.

Predavanja će održati eminentni stručnjaci iz oblasti preventivne pedijatrije i srodnih disciplina, iz zemlje i inostranstva, koji će zanimljivim i nadasve korisnim temama dati izuzetan značaj ovom međunarodnom skupu i unaprjeđenju nauke na polju pedijatrijske medicine.

 

Uvažene kolege, namjera organizatora kongresa je da, na naučnoj osnovi, potencira značaj preventivne pedijatrije kao temelja zdravstvenog sistema.

Iskreno se nadamo skorašnjoj prilici da Vam poželimo toplu dobrodošlicu, kao i prilici da, razmjenom iskustava i stručnog znanja, pomognemo boljem razumijevanju značaja prevencije u pedijatriji.

 

Srdačan pozdrav,

Doc. dr Nebojša Kavarić

Predsjednik Asocijacije za preventivnu pedijatriju Crne Gore

Predsjednik organizacionog odbora Trećeg kongresa preventivne pedijatrije Crne Gore